Een Limburgs Lintje voor klusjesman Jan

Jan Spee krijgt dit jaar een Limburgs Lintje!
© L1 (Bram Becks)
Vlak voor Koningsdag is de traditionele lintjesregen, maar onze koning heeft er lang niet genoeg! En dus deelt L1 deze week Limburgse Lintjes uit.
Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging? De afgelopen weken kregen we ontzettend veel aanmeldingen van mensen die de Liefde voor Limburg in het hart hebben.
Een van de nominaties kregen we binnen van Nellie, zij gaf Jan op voor een Limburgs Lintje! Ruud van Broekhoven ging langs en speldde het welverdiende Limburgs Lintje op.

Een welverdiend Limburgs Lintje voor Jan

Jan Spee is klusjesman van de basisscholen in Swalmen. Hij doet alle voorkomende kluswerkzaamheden in en rondom school. Hij ontlast de docenten voor de klusjes waar ze tegen aanlopen. Kapotte kraantjes bij de wc tot een afgebroken kapstok: Jan regelt het allemaal! Jan is laaggeletterd maar weet met behulp van anderen zich goed te redden bij zijn werkzaamheden. Voor zijn harde werk verdient Jan 100% een Limburgs Lintje.
Jan Spee is nu trotse drager van een Limburgs Lintje.
© L1 (Bram Becks)
Klik hier voor meer foto's (gemaakt door Bram Becks) van het moment dat Jan zijn Limburgs Lintje ontvangt.
Meer Limburgse Lintjes? Kijk op L1.nl/lintje voor alle portretten!